keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Alkuvuoden kuulumisia

Kultu päätti ottaa käyttöönsä kuukausikirjeen, jossa kootaan yhteen hallituksen kuulumisia sekä tulevia ja menneitä tapahtumia.


Hallituksen kuulumisia
1. Vuoden ensimmäisessä kokouksessa suoritettiin hallituksen virallinen järjestäytyminen, ja kokoonpano näyttää seuraavalta:
Puheenjohtaja: Jasmin Puska
Varapuheenjohtaja: Tuuli Manninen
Talousvastaava: Salla Napari
Sihteeri: Anniina Kuha
Tiedottaja, edustaja Humanistisessa Killassa: Iia Paloheimo
Sopo/Kopo, edustaja Kulossa: Reetta Pirttikoski
Kultistin päätoimittajat: Teemu Juntunen ja Sumu Posio
Tromssa-vastaava, edustaja Humanistisessa Killassa: Siru Uusi-Seppälä
Liikunta- ja kulttuurivastaava: Jaakko Ervasti

Varajäsenet ja toimihenkilöt:
Anni Arvio
Riikka Lampela
Godfather, alumnivastaava ja edustaja Kulossa: Henrik Lassila
Kultuhuonevastaava: Markus Kaakinen
Emeritustalousguru: Elisa Nivala

2. Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, tai saa huudella myös Facebook-ryhmässä tai lähettää viestiä Kultun fb-sivujen kautta. Hallitusjäsenten henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet löytyvät täältä: http://www.kultu.info/p/kultun-hallitus.html

3. Kultun hallituksen jäsen Iia Paloheimo toimii opiskelijajäsenenä uudessa tilatyöryhmässä, jossa suunnitellaan ja päätetään humanistisen tiedekunnan muuttoon liittyvistä asioista. Häneen voi siis olla yhteydessä muuttoasioiden tiimoilta.

4. Kultuhuoneen coolerista pitäisi tästä lähtien aina löytyä kahvimaitoa, joten tervetuloa keittämään kahvia omatoimisesti! Kahvinkeiton jälkeen on suotavaa siivota jälkensä ja lahjoittaa muutama hilu papukaija-pankkiin.


Humanistisen tiedekunnan muutto
Muuttoon liittyen on järjestetty kaksi tilaisuutta, joissa ensimmäisessä pohdittiin henkilökunnan uusia työtiloja, ja jälkimmäisessä opiskelutiloja. Molemmissa tilaisuuksissa esiteltiin muualla tehtyjä moderneja ratkaisuja. Työtilojen suhteen esiteltiin monitoimitiloja, joista löytyy kaikkea avokonttoreiden ja hiljentymistilojen välillä. Opiskelutiloissa esiteltiin muunneltavia ja interaktiivisia tiloja. Molemmissa tilaisuuksissa kuultiin henkilökuntaa ja opiskelijoita, joskin konkreettisia esityksiä tulevista tiloista ei ollut vielä saatavilla. Muuton alustava aikataulu on syksyllä 2018. Konkreettinen tilojen suunnittelu alkaa pian työryhmissä, joissa on mukana myös opiskelijajäseniä. Muistion opiskelutiloja koskevasta tilaisuudesta voi lukea täältä: https://docs.google.com/document/d/1UgE1JQpNDKsjUYwwjjASKru9WNIy22kwz3NnCwLwwE/edit


Tulevia tapahtumia

1. Kultuhuonekahvit 1.2. klo 11.45-12.15 Kultuhuoneella

2. Kultistin suunnittelupalaveri 1.2. klo 13.45-15 Humuksessa

3. Kiima games goes Tukikohta eli rentoa illanviettoa lautapelien, tietovisan ja beer pongin merkeissä. 2.2 klo 17 alkaen Tukikohdassa.

4. Kultu kerää joukkuetta 4.2. järjestettävään Hankifutis-skabaan. Ilmoittaudu Jaakko Ervastille sähköpostilla: jaakko.ervasti@student.oulu.fi

5. Ystävänpäiväbileitä suunnitellaan ystävänpäiväviikolle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti