maanantai 12. helmikuuta 2018

Kuulumisia 1/2018


Alkuvuosi on vierähtänyt nopeasti ja tässä olisi vähän kultun kuulumisia:
- Hallitus on ehtinyt alkuvuoden aikana järjestäytyä ja kokoustaa parikin kertaa. Hallituksen kokoonpano on päivitetty Kultun nettisivuille, mutta hallitus tulee esittäytymään myös vuoden ensimmäisessä Kultistissa ja instagramin puolella.
- Kultu järjesti peli-illan 25.1.
- Tiedekunnan muutto lähestyy ja kesän jälkeen Kultu majailee Tiiman, Timpan ja Metelin kanssa uudella kiltahuoneella. Kiltahuoneen uusista toimintatavoista ja muista järjestelyistä neuvotellaan vielä.
- Ainejärjestölehti Kultisti on myös valmistelemassa vuoden ensimmäistä numeroa uuden työryhmän kanssa, mutta kaipailee myös muun jäsenistön juttuja. Ensimmäisen lehden teemana on ”kivi” – teemaa saa tulkita parhaaksi näkemällään tavalla! Valmiit jutut ja juttuideat voi lähettää työryhmälle kultistilehti@gmail.com.

MISTÄ KANNATTAA INNOSTUA
- Laskiaistiistaina 13.2. Tiima ja Kultun laskiaissauna Syynimaan kerhohuoneella klo 18.00 alkaen – omat pullot, pullat ja pyyhkeet mukaan! https://www.facebook.com/events/344115552758043/
- Keskiviikko 14.2. Bad Valentines -bileet Kaarlessa! Lippujen hinta 2€/3€ (ennakkolipunmyynti tällä viikolla humupäädyssä MA-KE klo 10-14 ja vihreillä naulakoilla KE klo 10-14) https://www.facebook.com/events/1189005111232833/
- Maaliskuun puolella palaavat myös Kiima games ja MMT – tarkempia päivämääriä infoillaan myöhemmin!
- Kevään aikana on tulossa myyntiin uusia haalarimerkkejä – saatavuudesta ilmoitellaan tarkemmin, merkit ovat saapuneet.

Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, tai saa huudella myös Facebook-ryhmässä tai lähettää viestiä Kultun fb-sivujen kautta. Hallitusjäsenten henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet löytyvät täältä: http://www.kultu.info/p/kultun-hallitus.html

Kultu toivottaa jäsenistölleen iloista ystävänpäivää! ♥

Kuulumisia on ei-joka-kuukausi-ilmestyvä-kirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäsenistöä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita menneistä tapahtumista ja tulevista jutuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti