tiistai 7. elokuuta 2018

MUUTTOINFO


Hei kultulaiset!

Humanistinen tiedekunta muuttaa tällä hetkellä pohjoispäädystä Linnanmaan kampuksen vanhalle puolelle uusiin tiloihin. 

Sijainnillisesti käynti tiloihin on Telluksen ja ravintola Foobarin välillä – käytävällä on pieni työskentelyalue, jonka vieressä olevista sinisistä ovista pääsee uudella käytävälle. Kampuksella olevien opaskylttien pitäisi myös olla lukuvuoden alussa ajantasalla. Facebookin puolelta löytyvä video näyttää kuinka uusiin tiloihin kuljetaan.

Jatkossa humanisteilla on käytössään kolme kiltahuonetta eli ainejärjestöt jakavat kiltahuoneita. Kultun kanssa samaa kiltahuonetta jakavat Tiima, Timppa ja Meteli. Kiltahuoneen tunnus on HUM110 ja se on merkitty oheiseen karttaan punaisella nuolella. Yhteiskäyttö vaikuttaa kiltahuoneen käyttöön, mutta syksyn mittaan infoillaan mahdollisista uusista käytännöistä.

Punainen nuoli kertoo uuden kiltahuoneen sijainnin ja sininen viiva kuvaa reittiä tiedekunnan vanhoista tiloista uusiin.

Uudet tilat ovat kaikille auki aamukuudesta iltakymmeneen ja muina aikoihan kiltahuoneille pääsee yliopiston kulkukortilla. Ohjeet kulkukorttin käytöstä kannattaa vilkaista kiltatilojen käytävän seinältä.

Uusille fukseille tilat tulevat varmasti tutuiksi ensimmäisten viikkojen orientaatiossa. Vanhoille opiskelijoille tiedoksi, että uusien tilojen huoneet on nimetty uudelleen HUM-tunnuksilla (esimerkiksi uusi kiltahuone on HUM110).

Jos yleisimmin kiinnostaa muutto ja esimerkiksi Humuksen uudet tilat, kannattaa kurkata ylioppilaslehden juttu muutosta: http://www.oulunylioppilaslehti.fi/humanistien-muutto-alkoi/ 

Nähdään syyskuussa uusissa tiloissa!

Terveisin, Kultu ry:n hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti