tiistai 27. tammikuuta 2015

Terkkuja hallituksen kokouksesta

Kultun hallituksen kokous 2/2015 pidettiin 27.1. Ideoimme kevään tulevaa ohjelmaa, mm. sitsejä ja megazonen pelailua! Seuraavat tapahtumat voit jo kirjoitella kalenteriin:

  • Ensi viikon perjantain 6.2. työelämäpäivän puhujat alkaa olla kasassa: ammattiliittojen edustajien lisäksi paikalle on tulossa opettajaa, tutkijaa, museoalan ammattilaista ja toimittajaa. Päivän tarkempi aikataulu päivittyy pian Kultun työelämäpäivä –tapahtumasivustolle Facebookiin. Työelämäpäivän rentoa iltatapahtumaa vietetään Syynimaan Tiedonkaaren kerhohuoneella.
  • Ystävänpäivänä 13.2. Hevimestassa esiintyvät ainakin Supah Butterfly ja Eripura.
  • Laskiaisena 17.2. Kultu kokoontuu alkuillasta Apinatalon kerhohuoneistolle ja tarjolla on laskiaispullaa ja kaakaota! Myöhemmin illalla voit halutessasi jatkaa laskiaisen juhlintaa Teekkaritalon laskiaispippaloihin.
  • Tiistaina 24.2. Humus-kuppilassa pääset eroon kaapin perälle jääneistä vaatteista, ja niistä tienatuilla rahoilla voit hankkia uutta täytettä kaappiin. Kultun järjestämän vaatteidenvaihtopäivän tarkoituksena on saada vaatteet halvalla kiertoon! Kyselemme myös muita humanistiainejärjestöjä mukaan.
  • Perjantain 13.3. Kultu järjestää yhteistyössä Tiiman kanssa legendaarisen MMT:n. Magical Mystery Tour kokoaa bussin täyteen ja kiertää Oulun lähialueen kuppiloita.

Osallistukaahan sankoin joukoin Kultun päräyttäviin tapahtumiin, ja tervetuloa tutustumaan myös hallituksen kokousten kulkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti