torstai 15. tammikuuta 2015

Terveisiä Kultun hallituksen kokouksesta

Kultu ry:n vuoden 2015 ensimmäinen hallituksen kokous pidettiin tiistaina 13.1. Kyseessä oli järjestäytymiskokous, jossa kävimme läpi ja määrittelimme uusien hallituslaisten ja toimareitten tehtäviä.
Lisäksi suunnittelimme tulevia alkuvuoden tapahtumia:
  • Jo ensi viikon torstaina 22.1. pidetään kultuhuonekahvit klo 11.45 alkavalla luentotauolla. Tervetuloa kahville ja kahvileivälle, jonka jälkeen voit halutessasi osallistua kultuhuoneen siivoustalkoisiin!
  • Perjantaina 6.2. Kultu järjestää työelämäpäivän, jonka tarkoituksena on tutustuttaa kultulaisia meidän alojemme käytännön työelämään! Paikalle tulee puhujia ammattiliitoista (Taku ry ja Akava) sekä jo valmistuneita ja erilaisissa tehtävissä työskenteleviä Kultun alumneja.
  • Kultu järjestää ystävänpäiväbileet Hevimestassa 13.2. teemalla ”All you need is love”.
Perustimme myös fuksityöryhmän, jonka tarkoituksena on suunnitella toimintaa ensi syksynä aloittaville fukseille, jotta uudet jäsenet saadaan entistä paremmin aktivoitua mukaan Kultun toimintaan.
Tässä vähän koostetta hallituksen kokouksessa käsitellyistä asioista – tarkoituksena on jatkossakin tehdä vastaavia tiivistelmiä, että Kultun jäsenet pysyvät helposti perillä hallituksen tekemisistä.

Kultun kokouksethan ovat kaikille avoimia, joten kiinnostuneille oikein lämpimästi tervetuloa mukaan seuraavalla kerralla.

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti