torstai 31. tammikuuta 2019

Kuulumisia 1/2019

Kultun ry:n hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessa 17.1.2019. Tammikuu on kulunut ennemmin suunnitellen kuin toimien, mutta helmikuussa tapahtuu!

Kiima Games järjestetään 1.2. Tukikohdalla! Kisailukumppaneina toimivat Tiima ja Suma ja ohjelmassa on ainakin tietovisa sekä beer pongia. Ennakkolippuja saa Humuksesta torstaina 31.1. kello 10-14 ja vihreiltä naulakoilta perjantaina 1.2. kello 10-14. Lippu kustantaa ennakkoon 3 euroa ja ovelta 4 euroa.

Ystävänpäivää juhlitaan perinteisesti Suman, Tiiman ja Verban kanssa Kaarlenholvissa Bad Valentines-bileiden merkeissä 13.2. Illan pukukoodi on ”rakkauden värit”. Ennakkolippuja myydään vihreillä naulakoilla 11.-13.2. hintaan 2 euroa, ovelta ostetun lipun hinta on 3 euroa.

Ainejärjestön lehti Kultisti suunnittelee uutta lempi-teemaista numeroaan. Lemmekkäiden juttujen lähettämisen deadline on 24.2. ja osoite tuttuun tapaan kultistilehti@gmail.com  

Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@lists.oulu.fi, tai kohdennetusti Kultun verkkosivuilta löytyvillä hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteilla. Vastauksia saa myös Kultun Facebook-ryhmän tai -sivun kautta!

Kuulumisia on noin-kuukausittainen-kuukausikirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäseniä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita hallituksen mielenliikkeistä sekä järjestölle relevanteista tulevista ja menneistä tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti