torstai 28. helmikuuta 2019

Kuulumisia 2/2019

Helmikuussa Kultu ry:n hallitus kokousti 6.2. ja 27.2. Helmikuussa kisailtiin Kiima Gamesissa ja juhlistettiin ystävänpäivää Bad Valentines -bileissä. Kultu edusti myös ainejärjestömarkkinoilla 26.2.

Maaliskuullekin riittää tapahtumia! Kultun mäenlaskupäivä järjestetään Meri-Toppilassa 2.3. Tapahtuma on ilmainen, ja pulkan puuttuessa paikalta saa jätesäkin laskemista varten. 

Kultu ja Gieku suuntaavat Megazoneen 21.3. Lasersotaan osallistuminen maksaa 8 euroa, ja ilmoittautuminen on jo auki. 

MMT tulee tänä vuonna 29.3. Lisää tietoa tapahtumasta seuraa lähempänä.

Kulon kevätristeilylle voi ilmoittautua 11.3. saakka. Kulo on kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden valtakunnallinen kattojärjestö, jonka jäsenjärjestö Kultukin on. Tämän vuoden risteily suuntautuu Tukholmaan 12.4–15.4. Risteily on loistava mahdollisuus tutustua kulttuurintutkimuksen opiskelijoihin maan joka kolkasta, ja perillä Tukholmassa järjestetään museovierailu.

Ps. Hallitusnaamastoa odotellessa Kultun vuoden 2019 hallitukseen voi tutustua Instagramissa.

Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, tai kohdennetusti Kultun verkkosivuilta löytyvillä hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteilla. Vastauksia saa myös Kultun Facebook-ryhmän tai -sivun kautta!

Kuulumisia on noin-kuukausittainen-kuukausikirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäseniä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita hallituksen mielenliikkeistä sekä tulleista ja menneistä tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti