maanantai 1. huhtikuuta 2019

Kuulumisia 3/2019

Kultun hallitus kokoontui maaliskuun 28. päivä. Maaliskuun tapahtumia olivat Kultun mäenlaskupäivä, Giekun kanssa järjestetty Megazone-ilta sekä Kultun ja Tiiman Magical Mystery Tour.

Wappu lähestyy! Valmistautumisen voi aloittaa Humanistisen killan wappuinfosta Caiossa 3.4. kello 20 eteenpäin. Tarjolla on kattava katsaus killan järjestämiin wapputapahtumiin sekä tietoa RattoRadion ja Wesibussin wapputoiminnasta. 

Kaipaatko seuraa wappuinfoon vai tukiryhmää loputtomien haalarimerkkien ompeluun? Kiltiksellä (HUM110) laitetaan haalarit edustuskuntoon 3.4. kello 16 eteenpäin, ja kello 19:30 suunta käy kohti Caioa wappuinfoa kuuntelemaan.

Kultun Facebook-sivuja kannattaa pitää silmällä erityisen tarkasti huhtikuussa ainejärjestön omien wapputapahtumien vuoksi.

Kopo-sopo kutsuu kultulaiset vaalikahveille:

”Eduskuntavaalit lähestyvät! Jos et ole vielä löytänyt itsellesi sopivaa ehdokasta, torstaina 4.4.2019 on loistava tilaisuus päästä juomaan kahvia ja täyttämään vaalikoneita kultuisessa seurassa yhteiskiltiksellä. Paikalla on klo 11:45 alkaen kiltiskahvien tapaan kahvia, teetä ja pientä purtavaa sekä kattava lista erilaisista vaalikoneista, joita voi hyödyntää juuri omaa näkemystä edustavan ehdokkaan löytämisessä. Kiltikseltä pääsee myös näppärästi jatkamaan vaikuttamista suoraan ennakkoäänestyspaikalle oranssien naulakoiden lasikuutioon, jossa voi antaa äänensä, kunhan henkkarit ovat mukana. Kultu Ry kannustaa jäseniään käyttämään vaikutusmahdollisuuttaan ja keskustelemaan rakentavasti muistaen kunnioittaa muiden mielipiteitä.”

Kultun hallitusnaamastoa on ilmestynyt! Naamastoa pääsee nyt ihastelemaan yhteiskiltiksellä ja Kultun nettisivuilla.

Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, tai kohdennetusti Kultun verkkosivuilta löytyvillä hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteilla. Vastauksia saa myös Kultun Facebook-ryhmän tai -sivun kautta!

Kuulumisia on noin-kuukausittainen-kuukausikirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäseniä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita hallituksen mielenliikkeistä sekä tulleista ja menneistä tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti