keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Kuulumisia 4/2019

Kultu ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin 24.4. Kokouksessa käytiin läpi viime vuoden toimintaa sekä aiemmassa syyskokouksessa hyväksyttyjä sääntömuutoksen korjausehdotuksia. Hallitus kokousti myös 11.4.

Kultun Wappuun on kuulunut muun muassa Wappusuunnistusta, kirkkovenesoutuja ja Pyöräily-MMT. Tämän lisäksi huhtikuussa järjestettiin vaalikahvit ja haalarimerkkiompeluseura.

Kulo ry järjestää 9.5. Kulttuurintutkijana työelämässä -webinaarin. Kultu järjestää seminaarikatsomon, tarkempaa infoa sijainnista seuraa kun wappu on juhlittu. Pidä silmällä Kultun Facebook-sivua ja sähköpostiasi!


Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, tai kohdennetusti Kultun verkkosivuilta löytyvillä hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteilla. Vastauksia saa myös Kultun Facebook-ryhmän tai -sivun kautta!

Kuulumisia on noin-kuukausittainen-kuukausikirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäseniä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita hallituksen mielenliikkeistä sekä tulleista ja menneistä tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti