sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Kuulumisia 5/2019


Kultun hallitus kokousti toukokuussa 7.5. Ylimääräinen yhdistyksen kokous järjestettiin 23.5.

Toukokuun tapahtumia olivat Kulon Kulttuurintutkijana työelämässä -webinaarikatsomo sekä perinteiset Kesälaitumille-bileet, jotka juhlittiin Kultun, Suman ja Indexin kesken. Kultu järjesti myös pääsykoekahvit arkeologian, antropologian ja kirjallisuuden pääsykokeisiin osallistuneille mahdollisille tuleville kultulaisille 16.-17.5.

Kuukausikirje hiljenee nyt pienelle tauolle, ja palaa toimimaan Kultun äänitorvena taas syksyllä ainejärjestötoiminnan aktivoituessa jälleen. Hyvää kesää!


Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, tai kohdennetusti Kultun verkkosivuilta löytyvillä hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteilla. Vastauksia saa myös Kultun Facebook-ryhmän tai -sivun kautta!

Kuulumisia on noin-kuukausittainen-kuukausikirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäseniä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita hallituksen mielenliikkeistä sekä tulleista ja menneistä tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti