torstai 3. lokakuuta 2019

Kuulumisia 6/2019

Hyvää alkanutta lukuvuotta! Kultu palasi kesälomaltaan, ja hallitus kokousti syyskuussa kahdesti: 10. ja 25.9.

Uudet fuksit ovat saapuneet, ja heitä on hemmoteltu mm. sivuaine- ja hallitusinfoilla, kaupunkikierroksella sekä monenlaisella ryhmäyttävällä toiminnalla. Kultulaisia saattoi bongata myös humanistisen killan fuksisuunnistuksesta sekä suunnistajien että rastinpitäjien rooleista.

5.9. järjestettiin perinteiset Back to Schoolit, joissa Kultun kanssa bailasivat Tiima, Verba ja Sigma. Kultulla oli ständi lukuvuoden avajaistapahtuma Vulcanalian järjestömarkkinoilla ja Kultulla oli osansa myös Teekkaritalolla 14.9. järjestetyssä Yötalossa.

Lokakuussakin tapahtuu: Kultut kokoontuvat kiltahuoneelle HUM110 Kultisti- ja palautekahveille 10.10. Tapahtumassa julkaistaan ainejärjestön lehden, Kultistin, uusin numero. Hutkijoiden yö palaa 31.10. – humanistien Halloweenia juhlitaan tänä vuonna 45 specialissa.

Lokakuusta alkaen Kultulla on myös (muiden ainejärjestöjen kanssa jaettu) liikuntavuoro! Urheilemaan pääsee Oulun normaalikoulun yläasteella keskiviikkoisin kello 17:20 – 18:30. Ensimmäinen vuoro on 9.10.

Kultun ansiokkaan 25-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestetään 16. marraskuuta Kultun vuosijuhlat. Jäsenistön ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut, mutta kannattaa pistää tapahtuman Facebook-event seurantaan jotta tieto ilmoittautumisen alkamisesta saavuttaa sinut ensi tilassa.

Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, tai kohdennetusti Kultun verkkosivuilta löytyvillä hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteilla. Vastauksia saa myös Kultun Facebook-ryhmän tai -sivun kautta!
Kuulumisia on noin-kuukausittainen-kuukausikirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäseniä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita hallituksen mielenliikkeistä sekä tulleista ja menneistä tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti