perjantai 25. lokakuuta 2019

Kultu ry:n sääntömääräinen syyskokous 30.10.2019

Kultu ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna lokakuun 30. päivä kello 17:00. Kokoustilana toimii luentosali M101. 

Puheenjohtajan kokouskutsussa kerrotaan kokouksen sisällöstä seuraavaa:

Syyskokouksessa valitaan ensi vuoden hallitus, joka aloittaa toimintansa tammikuussa 2020. Hallitukseen ovat tervetulleita kaikki kultulaiset eikä hallitustoiminta vaadi aikaisempaa kokemusta. Hallituksesta löytyy isompia ja pienempiä pestejä, joten jos on yhtään innostusta kultuisen toiminnan järjestämiseen, kannattaa saapua kokoukseen ihmettelemään! Hallituksessa pääset mm. järjestämään kultuisia tapahtumia, tutustut uusiin ihmisiin ja kuulet ensimmäisenä monista ajankohtaisista asioista niin tapahtumien kuin opiskeluun vaikuttavien asioiden kohdalla. 
Vaikkei hallitukseen lähtisikään, kannattaa kuitenkin tulla paikalle vaikuttamaan Kultun tulevaisuuden toimintaan – kokouksessa päätetään ensi vuoden toimintasuunnitelmasta, budjetista ja jäsenmaksun suuruudesta. Syyskokouksessa jokaisella yhdistyksen jäsenellä on äänioikeus kaikissa käsiteltävissä asioissa. Tarjolla on myös kahvia, teetä ja pientä syötävää.

Tervetuloa kokoustamaan!

PS. Jos haluat lisätietoa hallituspesteistä, kurkkaa tämä uusi esittelysivu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti