keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Kuulumisia 1/2020 - Alkuvuoden tapahtumat ja muuta infoa

Hei kultulaiset! 

Vuosi on taas pyörähtänyt käyntiin ja oululainen opiskelijaelämäkin alkaa olla hereillä! Kultun hallitus on myös ehtinyt järjestäytyä ja on aloittanut tulevan vuoden suunnittelun.
Tässä ensimmäisessä kuukausikirjeessä melko paljon infoa tulevista tapahtumista, liikuntavuorosta ja muutama muukin hyödyllinen huomio.

Syksyllä alkanut liikuntavuoro jatkuu edelleen keskiviikkoisin Oulun normaalikoulun yläasteella klo 17.30-18.40.  Lajit vaihtelevat ja toiveita saa myös esittää. Lisätietoja liikuntavuoroista voit kysyä Kultun liikuntavastaavalta Jaakko Ervastilta (jaakko.ervasti@student.oulu.fi).

Humanistinen kilta haluaa myös muistuttaa syksyllä perustetusta kaikille humanisteille tarkoitusta sähköpostilistasta, johon pääset liittymään tästä linkistä: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/humanistit. Tätä kautta olisi tarkoitus tulla jatkossa infoa esimerkiksi muiden tiedekuntien ainejärjestöjen tapahtumista.

Kiltahuoneella hengaillessasi pidäthän huolen yhteisen tilan käyttömukavuudesta. Siivoathan siis omat jälkesi ja hoidat omat roskasi roskiin! Erityishuomio kahvinjuojille – muistakaa putsata keitin käytön jälkeen niin, että seuraava kahvin ystävä pääsee ilman tuskailuja kahvinkeittoon. 


TULEVAT TAPAHTUMAT:
Vuoden ensimmäinen tapahtuma Kiima-games kokoaa Suman, Tiiman ja Kultun opiskelijat Tukikohdalle pelailemaan ja nauttimaan rennosta meiningistä. Pelailut alkavat klo 18.00 ja sisäänpääsy kustantaa 3e. Tarkemmat tiedot Facebook –tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/414555805967123/

Tammikuussa Kultu järjestää myös haalarimerkkien ompeluillan yhteiskiltiksellä 28.1. klo 16.00 alkaen. Kerää siis haalarisi ja ompelemattomat merkit reppuusi ja tule paikalle. Kultu myy ompelun lomassa haalarimerkkejä, mutta nappaa mukaan omat langat ja ompeluneulat!

Ensi kuun alussa kultulaisten on mahdollista päästä Museoalojen ammattiliitto MAL:in järjestämälle kulttuuritalo Valveen vierailulle – vierailulle osallistuvat myös Tiima ja Gieku sekä muita oululaisia MAL:in jäseniä. Vierailu tapahtuu 6.2. klo 16.00 alkaen ja sen aikana tutustutaan Valveen toimintaan ja ajankohtaisiin näyttelyihin. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, josta tulee tarkempaa tietoa lähipäivinä. 


TLDR: Kiima-games perjantaina Tukikohdalla, liikuntavuoro keskiviikkoisin klo 17.30 alkaen ja peskää se kahvinkeitin käytön jälkeen. 

Kultu toivottaa kaikille mukavaa alkuvuotta! 
PS. Nyt kannattaa myös kaivella pöytälaatikosta kaikki hauskimmat haalarimerkki-ideat, niille voi olla sunnuntain jälkeen käyttöä! 


Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, mutta voit viestitellä meille myös eri sosiaalisen median kanavissa. 
  
Kuulumisia on parhaimmillaan-kuukausittainen-kuukausikirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäseniä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita hallituksen mielenliikkeistä sekä tulleista ja menneistä tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti