tiistai 11. helmikuuta 2020

Kuulumisia 2/2020 - Ystävänpäivä ja yhteiskiltis

Hei kultulaiset!

Helmikuu on täällä ja on taas aika tiedottaa kuukausikirjeen muodossa mm. tulevista tapahtumista, Kultistista ja vaihtoinfosta. 

Muistathan kohdella yhteiskiltiksellä olevia esineitä, kalusteita ja muita tavaroita niin ettei mikään hajoa tai ole muuten vaarassa kärsiä - kiltiksellä on niin kultun kuin muidenkin järjestöjen tavaroiden lisäksi myös muiden opiskelijoiden omia tavaroita. Toivomme myös, että ilmoitustaululle kirjoitettuja tärkeitä infoja ei sotkettaisi – infot ovat siellä syystä! 

Kiinnostaako vaihto Eurooppaan? Erasmus- ja Nordplus –vaihtokohteiden haku on käynnissä 25.5.2020 asti ja haussa ovat tällä hetkellä vaihtopaikat syyslukukaudelle 2020 ja kevätlukukaudelle 2021. Lisäinfoa saat yliopiston nettisivuilta, mutta myös Kielten ja kirjallisuuden tutkinto-ohjelmatoimikunnan opiskelijajäsenten järjestämästä vaihtoinfosta torstaina 13.2. klo 14-16, luentosali SÄ105.  

Kultisti etsii kirjoituksia ja muuta sisältöä vuoden ensimmäiseen Kultistiin! Lehden teemana on Uskallus. Teemaan sopivaa sisältöä voit lähettää Kultistin toimitukselle 23.2. asti sähköpostitse osoitteeseen kultistilehti@gmail.com

Vielä ehdit osallistua myös Kultun haalarimerkkikilpailuun – merkkiehdotusten tulee olla lähetettynä sunnuntaihin mennessä! Tarkemmat tiedot esim. sopivasta koosta löydät meidän Instagramista (@kultu_ry) ja Facebookista. 


TULEVAT TAPAHTUMAT: 
13.2. Bad Valentines – Kultu juhlii tuttuun tapaan ystävänpäivää ystäviensä Tiiman, Verban ja Suman kanssa. Nappaa siis kaveri kainaloon ja saavu Ravintola Kaarlenholviin (tai tutummin Kaarleen) torstaina klo 22. Liput ennakkoon 2e ja ovelta 3e – tarkemmat tiedot löydät facebook-tapahtumasta täältä
23.2. Jos lumitilanne tästä yhtään paranee, niin Kultu kutsuu jäsenistönsä laskiaisen mäenlaskuun sunnuntaina 23.1. Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita myös kaikki kultulaisten perheenjäsenet vauvasta vaariin! Tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin kultun someissa – tapahtuma ymmärrettävästi sää- ja lumivarauksella. 


TLDR: Kohtele kiltahuonetta ja sen tavaroita kunnioituksella, torstaina juhlitaan ystävänpäivää ja hallitus haaveilee, että helmikuun lopussa olisi vielä lunta. 

Kultu toivottaa jäsenistölleen ja kaikille järjestö kavereilleen hyvää ystävänpäivää! 

Jos sinulla on ideoita, toiveita tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen! Sähköpostilla se onnistuu osoitteella kultu-hallitus@oulu.fi, mutta voit viestitellä meille myös eri sosiaalisen median kanavissa. 

Kuulumisia on vielä-kuukausittainen-kuukausikirje, jonka tarkoituksena on tiedottaa Kultun jäseniä ja muita ainejärjestön toiminnasta kiinnostuneita hallituksen mielenliikkeistä sekä tulleista ja menneistä tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti