lauantai 14. maaliskuuta 2020

Koronaviruksen vaikutukset Kultu ry:n toimintaan - 14.3.2020

Hei kultulaiset! 

Infoa koronavirus tilanteesta on tullut jo monelta taholta, mutta halutaan vielä Kultunkin puolesta kertoa miten tilanne vaikuttaa meidän toimintaamme. 

Kultu ry:n hallitus on yhdessä Tiima ry:n hallituksen kanssa päättänyt perua maaliskuun loppuun suunnitellun Magical Mystery Tourin. MMT:n järjestämistä arvioidaan uudelleen myöhemmin tänä vuonna. Muiden tulevien tapahtumien ja esimerkiksi vapun osalta Kultun hallitus seuraa koronavirus tilanteen etenemistä - toistaiseksi emme ole järjestämässä tapahtumia. 

Kiltahuone on toistaiseksi suljettu Kultun, Tiiman, Timpan ja Metelin hallitusten yhteispäätöksellä OYY:n suosituksen mukaisesti. Tällä ja tapahtumien siirtämisellä pyritään estämään koronaviruksen leviämistä. 


Haluamme myös rohkaista kaikkia kysymään ja puhumaan kurssinvetäjien kanssa etäopiskelu mahdollisuuksista. Monet ovat varmasti jo saaneet luennoitsijoilta viestiä kurssisuorituksista, mutta omien kurssien suorituksista kannattaa ottaa selvää ihan varotoimena, jos esimerkiksi itse sairastuu.  

Opiskeluasioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan kurssin vetäjiin, mutta voit olla yhteydessä myös koulutuksen lähipalveluihin (humanistit sähköpostitse study.humanities@oulu.fi, ilmoita viestissä oma nimesi ja tutkinto-ohjelmasi), jotka auttavat muutenkin opiskelujen suunnittelussa ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Myös Kultun koulutuspoliittinen vastaava Erika Karlsson voi olla avuksi sähköpostin välityksellä (jenna.karlsson@student.oulu.fi ), jos kurssijärjestelyissä ilmenee ongelmia, joiden selvittämiseen tarvitset apua.

Keskiviikkona 18.3. olevasta Humanistisen tiedekunnan yleisestä tentistä ei ole vielä annettu tarkkaa tietoa – jos olet ilmoittaunut tenttiin, seuraathan yliopiston tiedotusta alkuviikon aikana. 
Kultun hallitus keskustelee keskenään koronavirustilanteesta ja sen vaikutuksista toimintaansa – toistaiseksi esimerkiksi päätöksenteossa on siirrytty etäkokouksiin. Jos sinulla on huolia tai kysymyksiä, jotka liittyvät esimerkiksi ainejärjestön toimintaan, voit olla yhteydessä hallitukseen sähköpostitse kultu-hallitus@lists.oulu.fi.  


Koronaviruksen leviämisen ehkäisy omalla toiminnalla on tällä hetkellä erityisen tärkeää - virallisten suositusten mukaisesti Kultukin haluaa muistuttaa, että jos olosi on flunssainen niin jää kotiin. Tämän lisäksi on tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta sekä aivastaa/yskiä kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan.  

Terveytesi on meille tärkeä! Peskää siis käsiä, pitäkää huolta itsestänne ja luottakaa varmistettuun tietoon – alla on listattuna erilaisia virallisia tietolähteitä! 


Oulun yliopiston ohjeet koronavirukseen liittyen: 
-> yliopiston tiedotteita julkaistaan myös Tuudossa! 
Oulun kaupungin ohjeet koronavirukseen liittyen: 
Suomen hallituksen suositukset koronavirukseen liittyen 12.3.2020: 
THL:n ohjeet: 

Ystävällisin terveisin, 
Kultu ry:n hallitus 

Tämä on Oulun yliopiston kulttuuritieteiden opiskelijoille tarkoitettu tiedote Koronaviruksen vaikutuksista ainejärjestön toimintaan. Otathan asioista selvää myös itse luotettavista lähteistä!

1 kommentti:

  1. However, blackjack can be thought of a more industrial and in style variant. Yes, find a way to|you possibly can} play on line casino games on a reputed Bitcoin playing site for as long as|for so long as} you want. It ensures the security and safety of your belongings and your personal info. Make certain that the playing site is licensed 점보카지노 by an authoritative agency like Evolution, Micro gaming, and so on. All the playing sites mentioned here deal in real money or Bitcoin.

    VastaaPoista